• Presenter - Inredning - Nostalgi
Gratis leverans till dörren inom Kristinehamn!

Julstämning hos Tant Anna

Jul, jul - signade jul!

Julen når fram till oss alla, på ett eller annat sätt. För de allra flesta är julen en tid för värme, glädje och omtanke. Tid att umgås med nära och kära men också tid att samla tankar och reflektera över sin egen tid.

För mig har det bästa med julen alltid varit tiden fram till julafton med all sin väntan och förväntan som hänger i luften.

Julbak, önskelistor och tända ljus. Nissehyss, varm choklad och pepparkakshus. Gömda julklappar, bokstavsgåtor och pirr i magen på de små.

Luciatåg, lussebullar och julfilmer.


Nu vill jag bjuda in er till att dela lite av denna härliga julstämning som leder fram till jul och Tant Anna öppnar upp dörrarna till östra flygeln i Gustafsviks Herrgårdspark under november och december.

Kliv över tröskeln till en julbutik i nostalgins anda och en liten resa tillbaka i tiden genom att titta på den fina bildutställning som visar frusna ögonblick ur Gustafsviks långa historia.

Du finner julklappar, julblommor och annat gott inför julen till såväl liten som stor och givetvis slår vi in dina klappar i fina paket!

Följ oss gärna på Instagram för mer bilder och uppdateringar: @tantanna.se 


Varmt, varmt välkomna ut till Tant Anna i Gustafsviks Herrgårdspark!